• kinderfysiotherapie buiten

  • afbeelding logo ons lijf

  • Bootcamp training Fysiotherapie de Warande te Oosterhout

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringen

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringe

Ons lijf is een jong sterk groeiend gezondheidscentrum met twee vestigingen in Oosterhout.

In het gezondheidscentrum hebben we de specialisatie, kinderfysiotherapie, bekkentraining, hydrotherapie, geriatriefysiotherapie, neurorevalidatie, dietetiëk en ergotherapie. Voor het uitbreiding van ons team zoeken we een gedreven fysiotherapeut met affiniteit voor water en wellicht andere specialisaties.

 

Fysiotherapeut(e) (variabel uren)

Wat houdt het werk in?

Fysiotherapeutische werkzaamheden in de breedste zin van het woord.

Jouw profiel

Zelfstandig kunnen werken.

Minimaal 2 jaar werkervaring.

Affiniteit met water is een pre.

Menselijk commerciële instelling.

Lifeguard.

AGB en BIG registratie

Minimaal beschikbaar op maandag en woensdag

 

 

Wat bieden we jou?

Goede salariëring

Werken in een gezellig team.

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 23 december naar Jois van den Bosch-Merkx te sturen via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per post: Zuiderhout 20-21, 4904 AS Oosterhout. Wil je meer informatie dan kun je Jois van den Bosch-Merkx bereiken op 0162694699

 

Nieuwe bij Fysiotherapie de Warande een pols of duim brace op maat laten maken.

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor maatwerk pols, hand en duim braces.

Het jaar 2017 gaan we knallend in. Is deze actie 500 keer geliked en gedeeld dan verloten we een paar sweakers. Dus deel en like dit bericht, vergeet niet Fysiotherapie de Warande te liken ;-). Fysiotherapie de Warande op facebook

Sweakers zijn de antislip sokken voor thuis of op het zwembad, antibacteriële, drijven niet en worden niet zwaar in het water zoals een waterschoenen.

Kun je niet wachten tot dat wij de actie verloten, bestel ze dan voor die tijd via http://aqua-support.eu/product/sweakers-ockyz/ . Nu gratis verzenden met kortingscode @Sweakers17. Te verkrijgen in de maten 23 tot en met 46. Ben jij toch de winnaar maar heb je ze voor de verloting besteld, dan krijg je je geld van de aankoop terug.

Welke kleur vind jij het mooiste?

 

Laat ons weten welke jij het mooiste vindt en wie weet win jij wel een paar!

Houdt onze facebook pagina en website goed in de gaten voor de winnaar, deze wordt bekend gemaakt bij 100 reacties.

“Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Fysiotherapie de Warande"

De winnaar wordt via http://www.fanpagekarma.com/facebook-promotion willekeurig gekozen.

Vanmorgen hebben onze Bootcamp bikkels weer een uitdagende training gehad op het afgesloten terrein Recreatieoord De Warande te Oosterhout olv Fysiotherapie de Warande. Er waren ook enkele kleine bikkeltjes bij, die zich niet onder lieten sneeuwen door de volwassenen.