• kinderfysiotherapie buiten

  • afbeelding logo ons lijf

  • Bootcamp training Fysiotherapie de Warande te Oosterhout

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringen

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringe

Welzijn van uw medewerkers

Welzijnop het werk

Er bestaat een positieve correlatie tussen het welzijn van de medewerker en hun productiviteit, ziekteverzuim en uitval. Hierdoor is menig management bezig met dit thema. Het gaat hier niet alleen om pauzes in te zetten, een kerstpakket als teken van waardering of een bedrijfsuitje. Het gaat dieper, het gaat om de gezondheidscultuur binnen een bedrijf.

...

Er is gebleken, als een werknemer sport deze productiever is, minder ziek is en hier ook sneller van hersteld als ook een lager uitvalspercentage heeft. Daarnaast voelt een sportende werknemer zich vaak beter in zijn/ haar vel zitten. Waardoor dit weer een positief effect heeft op de werkvloer.
Te weinig bewegen lijdt tot een energiecrisis in het lichaam met als gevolg dat we meer kans hebben om ziek te worden en vroegtijdig te overlijden. Ook veroorzaakt een vroegtijdige veroudering van ons lichaam, zoals een versnelde afname van ons fysieke fitheid (kracht, uithoudingsvermogen) en cognitieve prestatievermogen (reactie snelheid van het geheugen) Hierdoor gaan steeds meer bedrijven verder kijken en willen ze hun medewerkers in laten zien dat een gezonde levenstijl zorgdraagt voor langer genot van het leven.
Fysiotherapie de Warande heeft hiervoor een uniek programma ontwikkeld waarbij alle facetten om de medewerkers zo gezond mogelijk te leren leven aan bod komen. Het programma wordt op maat voor u gemaakt en kan bestaan: mental coaching, sport, diëtiek en fysiotherapie. Kortom een multidisciplinaire aanpak om uw medewerker zo optimaal mogelijk te begeleiden in de verandering naar een gezonde levensstijl. Mocht u geïnteresseerde zijn neem dan vrijblijvend contact via de link