• kinderfysiotherapie buiten

  • afbeelding logo ons lijf

  • Bootcamp training Fysiotherapie de Warande te Oosterhout

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringen

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringe

Jeroen van den Bosch zal de telefoon aannemen en de afspraken inplannen bij Fysiotherapie de Warande te Oosterhout Daarnaast houdt hij zich bezig met de logistieke organisatie van de webshop.

Ik ben Jois van den Bosch-Merkx. In 2007 afgestudeerd fysiotherapeute van Avans Hogeschool te Breda. Daarna heb ik diverse nascholingen gevolgd; Hydrotherapie, Runningtherapie, McKenzie en Perfect Pilates voor Paramedici. Op dit moment ben ik bezig met de universitaire studie Evidence based practisch. Hier wordt ze opgeleid tot klinisch epidemioloog, dit houdt in dat ze onderzoek kan gaan doen op de manier waarop ziekte onder mensen wordt verspreid (niet de diagnose van een ziekte en behandeling, maar alleen alles wat hier invloed op heeft)

Sinds 2007 ben ik bij diverse fysiotherapie praktijken werkzaam geweest. Hierbij heb ik vele patiënten behandeld van mensen met nieuwe knieën tot mensen met een verstandelijke beperking. Hier ben ik ook intern opgeleid om cranio sacraal therapie te geven en om mensen te leren om te gaan met pijn.

Jois van den Bosch-Merkx